SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Terörü Lanetliyoruz !

Terörü Lanetliyoruz !

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2016 - 15:14

Terörü Lanetliyoruz !

CHP İl Başkanı Av.Ali Rıza Toprak ve İlçe Başkanı Cihat Solum ortak yaptıkları yazılı açıklamada; Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına ve Diyarbakır’daki terör saldırısı nedeniyle terörü yapanları, teröre yandaş olanları, teröre göz yumanları, terörü önleme becerisini ve basiretini gösteremeyen tüm sorumluları LANETLİYORUZ!

Başbakanı, İç İşleri Bakanını, MİT Müsteşarını, Jandarma Genel Komutanını ve Emniyet Genel Müdürünü derhal istifaya davet ediyoruz. Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler, milletimizin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak; Türkiye Cumhuriyetimiz ve tüm vatandaşlarımız, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır. Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’nın merkezinde gerçekleşen ve Diyarbakır Lice’deki terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumlarımızın üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine duyduğumuz inancı vurguluyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021