SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Teorikte Her Öğrenilen Bilginin Pratikte Karşılığı Olmalıdır

Teorikte Her Öğrenilen Bilginin Pratikte Karşılığı Olmalıdır

A - +

Yerel Haberler - 07.11.2016 - 15:07

Teorikte Her Öğrenilen Bilginin Pratikte Karşılığı Olmalıdır

Bireysel ve kurumsal tüm alanlarda yabancı dil gereksinimi bulunuyor. Artan iletişim olanakları ile daha fazla sektörler içerisinde İngilizce çok önemli bir iletişim aracı olmaktadır. Çoğu zaman okullarda sunulan İngilizce dil eğitimi yetersiz kalıyor. Bu nedenle özel kurs seçenekleri bireylerin önünde hedeflerine ulaşma alanında çok büyük bir açığı karşılayabiliyor. Bu alanda aksaray ingilizce kursları araştırmaları yaparak kendi bölgenizde bulunan özel kurs seçeneklerini sıralayabilirsiniz. Alacağınız eğitimde amacınıza yönelik kurs programlarına yönelebilirsiniz. Sınavlara yönelik olarak sunulan İngilizce kursları en çok tercih edilen kategoriler arasında yer alıyor. Eğitimleriniz içerisinde zaman zaman seviye tespit sınavlarına tabi tutulursunuz. Dil seviyenizin belirlenmesi içinde hem ulusal, hem de uluslararası platformlarda uygulanan farklı sınavlar bulunuyor. Bu sınavlar ile yüksek öğretim aşamalarında istediğiniz bölümlerde eğitim alabilir, özellikler uluslararası seviye tespit sınavları ile yurt dışı dil okullarına ya da yurt dışında tamamlamak istediğin yüksek lisansınızı tamamlayabilirsiniz. Genel İngilizce kursları içinde seviyenize uygun farklı müfredatlarla sunulan kurs seçenekleri bulabilirsiniz. Giriş, orta ya da ileri düzey İngilizce kursu seçenekleri arasından kendi seviyenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Okul derslerine takviye olarak tercih edebileceğiniz kurs seçenekleri ile de çok daha başarılı bir İngilizce eğitimi almış olabilirsiniz.

Tercih edebileceğiniz kurs programları arasında konuşarak öğren sistemi de bulunmaktadır. Bir grup Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi tarafından bir proje olarak başlatılan sistem giderek daha fazla başarılı olmakta ve artan öğrenci portföyü ile de kalitesi ile her gün yeni öğrenciler dahil olmaktadır. Çalışanlar, öğrenciler ya da farklı statülere sahip bireyler için evlerinden, iş yerlerinden pratik olarak alabilecekleri bu kurs programları pratiğe dayalı bir sistem olarak aktif bir İngilizce eğitimi sunmaktadır. Pratik alanında sistem İngilizce sohbetler ile dersler vermektedir. Bu da bireyin konuşma alanında sürekli kendini geliştirerek, daha akıcı bir dil seviyesi elde etmesini sağlayacaktır. Pratik yaparken site üzerinden ulaşabileceğiniz sözlük kullanımları ile kelime ve cümle çevirileri yapabilmeniz mümkün olacaktır. Araştırmalar yaparken http://www.konusarakogren.com/sozluk/brilliant-turkce-anlami linki pratik araştırmalar yapmanızı sağlayacaktır. Kelimelerin Türkçe karşılıkları arasında bir ya da birkaç karşılık bulabilirsiniz. Kullanacağınız cümleye en uygun şekilde anlam bütünlüğü sağlayacak kelimeyi anlamı olarak kabul edebilir ve bu şekilde cümle genelinde anlamlandırabilirsiniz. Brilliant Türkçe karşılığı ise parlak olabildiği gibi akıllı olarak ta kullanılabilir.

Başarılı bir pratik için, gramer alanında kaliteli bir eğitim gereklidir. Bu alanda ingilizce zamanlar konu anlatımı gramer başlığının en kemik konuları arasında yer alır. Türkçe ile tamamen farklı olan zaman kullanımlarının başarılı bir şekilde pratiğe dökülmesi için kuralların ve fiil kullanımlarının tamamen öğrenilmesi gereklidir. Basit zamanlar, bileşik zamanlar farklı başlıklar toplayan genel kategorilerdir. Geniş zaman kullanımlarında farklı anlamlar için farklı kullanımlarda cümleler kurulabilir. Günlük rutin işlerde, genel değerlendirmelerde, bilimsel gerçeklerde, masal ya da hikaye anlatımlarında bu zaman kullanılır. Şimdiki zaman, gelecek zaman ve geçmiş zaman basit zamanlar içerisinde sayılabilir. Bunun yanında bileşik zamanlarda bulunmakta ve çok daha ayrıntılı kural uygulamaları kullanılmaktadır. Cümlenin anlamını baz alarak zaman seçimleri yapılmalıdır. Sadece kural öğrenilerek zamanlar konusunun tam olarak anlaşılması mümkün olmayacaktır. Her öğrendiğiniz kelimenin pratikte bir karşılığı olması, kullanılabilirlik sağlayacaktır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021