SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Taşpazar Mahallesinde Asfalt Sevinci

Taşpazar Mahallesinde Asfalt Sevinci

A - +

Aksaray Haberleri - 02.09.2015 - 14:57

Taşpazar Mahallesinde Asfalt Sevinci

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Taşpazar Mahallesinde yapılan asfalt çalışması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Fen İşleri Ekipleri,Taşpazar Mahallesi 848 ve 849 nolu sokak başta olmak üzere bölgedeki bütün yolları asfaltlayarak vatandaşları tozdan çamurdan kurtardı.

Yolların tamamen asfaltlanması mahalle sakinleri tarafından çok büyük bir memnuniyetle karşılanırken Ak Parti Taşpazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç, yolların asfaltlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi

“Taşpazar mahallemizin ana yolları ve sokakları Belediye fen İşleri ekipleri tarafından çok güzel bir şekilde asfaltlandı. Bu güzel hizmetten dolayı başta Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve Başkan Yardımcıları Mustafa Karahancı ile Serkan Gül olmak üzere Fen İşleri Müdürü Semih Altınışık’a ve tüm ekibine Taşpazar Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021