SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünden Aksaray’a yatırım

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünden Aksaray’a yatırım

A - +

Aksaray Haberleri - 07.11.2016 - 9:10

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünden Aksaray’a yatırım

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Mümtaz Büyüknalça, Konya Bölge Müdürü Mustafa Odabaşoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Denetim kurulu Başkanı ve Daire Başkanları Vali Aykut Pekmezi ziyaret ettiler.
Aksaray’da yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında bilgiler veren karayama, Aksaray’ın ciddi bir tarım ve hayvancılık potansiyeli olduğuna vurgu yaparak, Aksaray’da Yem Fabrikası ve Lisanslı Depoculuk yatırımları düşündüklerini belirtti.
Misafirlerini Valilik Makamında ağırlayan Vali Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksaray’a yapmayı planladıkları yatırımlardan dolayı Karayama ve ekibine teşekkür ederek birlikte Aksaray Ticaret Borsasına geçtiler.
Ticaret Borsasında Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Defterdar Uğur Aslan, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt, Meclis Üyesi Sefa Altınkaya ve üyeler ile toplantı gerçekleştiren heyete Aksaray’ın tarım ve hayvancılık durumu hakkında bilgiler verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021