SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tarım Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı

Tarım Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.10.2016 - 16:43

Tarım Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı

Hemşehrimiz, Münir UĞUZ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atanmıştır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanı görevini yürütürken, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına atanana hemşehrimiz Münir Oğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.
Münir UĞUZ
1978 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Aksaray’da liseyi Konya’da okudu. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise Boston Üniversitesi’nde Çokuluslu Ticaret alanında 2014 yılında tamamladı.
Çalışma hayatına Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı’nda Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak 2002 yılında başlayan Münir UĞUZ, 2006 yılında Gümrük Müfettişliğine, 2013 yılında Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine atandı. 2014 yılında Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak çalışmaya başlayan Münir UĞUZ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanlığı, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığının ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.
İngilizce bilen Münir UĞUZ’un mesleki dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021