SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Taraftarlar Dört Kişiyi Darp Edip Marketi Taşladı

Taraftarlar Dört Kişiyi Darp Edip Marketi Taşladı

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2015 - 10:27

Taraftarlar Dört Kişiyi Darp Edip Marketi Taşladı

Aksaray’da, Hatay’dan dönen bir grup Sakaryaspor taraftarı ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada, 4 kişi yaralandı.
Olay, Aksaray E-90 karayolunda bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Spor Toto 3. Lig’de Hatay’ın Erzin ilçesinde Erzin Belediyespor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçın ardından 54 EA 726 plakalı otobüsle geri dönmek üzere yola çıkan bir grup Sakaryaspor taraftarları, market önünde bir araçta bulunan Zülfikar Arıbaş (21), Ahmet Arıbaş (27) ve Mehmet Yıldız (25) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir otobüsteki taraftarlar 3 şahsı darp ederken, 3 kişi de markete kaçtı. Markete giren taraftar grubu marketin sahibi olan Ogün Han’ı (34) da darp etti. Ardından kimliği belirlenemeyen bir kişi elinde tüfekle havaya ateş açtı. Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken, yaralanan 4 kişi ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alınırken, 40 üzerinde taraftar polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olayı anlatan market sahibi Ogün Han, “Geldiler benim dükkanıma yağma yaptılar” dedi. Kardeşi Gökhan Han da, bir araçtan 4 kişinin inip müşteri olarak geldiğini belirterek “İndikten sonra taraftar bunların aracını taşladı. Çocuklar da can havliyle bizim dükkana kaçtı. O arada dükkanı taşlamaya başladılar. Dükkanı haşat ettiler. Bir otobüs adam, rahat 50-60 kişi vardı” şeklinde konuştu.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021