SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sultanhanı’na 2.’İnci Üniversite Bölümü Müjdesi

Sultanhanı’na 2.’İnci Üniversite Bölümü Müjdesi

A - +

Aksaray Haberleri - 01.04.2016 - 11:01

Sultanhanı’na 2.’İnci Üniversite Bölümü Müjdesi

Sultanhanı’na 2.’İnci Üniversite Bölümü Müjdesi. Sultanhanına Yök’ten İkinci Üniversite Bölümü için Onay çıktı.

Sultanhanı İnşaat Teknikerliği Bölümüne Öğrenci alımı için 29-03-2015 tarihinde Onay çıktı.
Ak Parti Grup Başkan vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Aksaray Ünüversitesi Rektörü Yusuf Şahin’in Gayretleri ile Sultanhanına ikinci bir Üniversite bölümü açılması için Yök’den onay çıktı.
Konuya ilişkin Açıklama Yapan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Sultanhanımıza Yeni Bölümümüz Hayırlı olsun dedi. Başkan Solak Açıklamasında ” Sayın Grup Başkan vekilimiz ve Milletvekilimiz İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkanımız Abdulkadir Karatay ve Aksaray Ünüversitesi Rektörümüz Yusuf Şahin’in Gayretleri ile Sultanhanına ikinci bir Üniversite bölümü kazandırmış bulunmaktayız. Sayın Vekillerimize, İl Başkanımıza ve Rektörümüze Teşekkür ediyorum, İnşaat Teknikerliği Bölümümüz 2016- 2017 Eğitim Öğretim Döneminde Öğrenci alımı Yaparak eğitime başlayacak. Tüm Sultanhanımıza Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021