SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sultanhanı’da 20 bin fidan toprakla buluşuyor

Sultanhanı’da 20 bin fidan toprakla buluşuyor

A - +

Aksaray Haberleri - 22.11.2015 - 10:49

Sultanhanı’da 20 bin fidan toprakla buluşuyor

Sultanhanı Belediyesi ”BİR FİDAN BİZDEN BİR ORMAN SİZDEN” Kapmanyası düzenledi.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Sultanhanı’nın En önemli ihtiyacını giderme konusunda Büyük bir adım attı. Sultanhanı Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü’nden Sultanhanı’nın iklimine uygun aşılı 20 bin fidan getirerek sultanhanı halkına ücretsiz olarak dağıttı.

Sultanhanın da Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında vatandaşlara ağaç dağıtımı yapan Başkan Fahri Solak Yeşil bir sultanhanı için kolları sıvadı.

Sultanhanı Tarihinin En büyük Ağaç Dağıtım Kampanyasına imza atan Fahri Solak Dağıtım töreninde Mahallelerde bizzat kendisi fidan dağıttı. Dağıtım töreninde Birlik Haber’e açıklamada bulunan Fahri solak ”Bir ağaç Bizden Bir Orman sizden Kampanyamız kapsamında Sultanhanı iklimine uygun olarak Başta Çam Ağacı ve badem olmak üzere 20 bin adet fidan getirerek halkımıza dağıtıyoruz yeşil bir sultanhanı için yoğun bir şekilde çalışıyoruz Ağaç olmadan Hayat olmaz düşüncesi ile Halkımıza Her vatandaşımıza diyoruz ki her çocuğunuz adına 3 fidan dikin böylelikle onlarla birlikte fidanları da büyüsün ve Sultanhanımız da 5 yıla kadar binlerce ağacımız olsun, en büyük yatırım doğaya ve insana yapılan yatırımdır, Bu nedenle önümüzdeki günlerde de Okullarımızla koordineli bir şekilde organizasyonlar düzenleyerek fidan dikimleri yapacağız ve Sultanhanı ormanını oluşturacağız” dedi.

Fidan dağıtımına Gencinden yaşlısına yüzlerce sultanhanı halkı büyük ilgi gösterdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021