SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sultanhanı Kervan Kütüphanesi Açıldı

Sultanhanı Kervan Kütüphanesi Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 02.06.2015 - 17:44

Sultanhanı Kervan Kütüphanesi Açıldı

Sultanhanı Ortaokulu ve Sultanhanı imamhatip okulunda Hayırsever vatandaşlar tarafından oluşturulan KERVAN Kütüphanesi açıldı.

Sultanhanı Kervan Kütüphanesi Açılışına Aksaray Valisi Şeref Ataklı İl Millieğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Vatandaşlar Katıldı.

Sultanhanlı Hayırseverlerden Atar Ailesi, Böge Ailesi, Sarı Ailesi Hayırsever Latife Böge Katkıları ile Hazırlanan ve İsmet Böge Anısına Açılan KERVAN kütüphanesi açılışında Kısa Bir Konuşma Yapan vali şeref ataklı ‘’Sultanhanı Kasabamız Okuma Kültürü gelişmiş bir merkezimiz Kütüphane açılması güzel bir girişim Kütüphanenin açılmasına Katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekür ediyorum’’ dedi.

Açılışta Okul öğrencileri ile Kısa sohbetler eden vali şeref ataklı Öğrencilere Kütüphaneden Kaynak eserleri okuyarak Derslerine katkı sağlamalarını istedi.

Dahasonra Sultanhanı beldesine Fifa Standartlarında Yapılan Sentetik Futbol sahasındada incelemelerde bulunan vali ataklı Sahayı Çok Begendiğini belirterek Sultanhanı Kasabamıza Hayırlı olmasını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021