SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Su Altında ASÜ Bayrağı Açtılar

Su Altında ASÜ Bayrağı Açtılar

A - +

Aksaray Haberleri - 20.11.2015 - 13:40

Su Altında ASÜ Bayrağı Açtılar

Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜ-DOST), Mersin Narlıdere’de bir dalış etkinliği gerçekleştirdi ve sualtında ASÜ bayrağı açtı.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce kurulan ASÜ-DOST, düzenlediği sportif etkinliklerle dikkat çekiyor. Daha önce iki kez Hasandağı tırmanışı ve ASÜ Bahar Şenliklerinde bisiklet etkinliği gerçekleştiren ASÜ-DOST, şimdi de gerekli eğitimlerin ardından bir dalış etkinliğini hayata geçirdi. Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dalış Eğitmeni Cengiz Yılmaz, Mersin’deki etkinlik öncesinde, ASÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda dalış ekibine eğitim verdi. ASÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Özcan ve Aksaray Barosu Avukatlarından Hasan Atılgan, katıldıkları eğitimin ardından “Tek Yıldız” almaya hak kazandı. Tamamlanan eğitim çalışmalarının ardından ekip, ASÜ-DOST Kurucu Hocası Prof. Dr. Süleyman Tarman ve Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir Pala ile Mersin’deki dalış etkinliğine katıldı ve ASÜ bayrağını su altında dalgalandırdı.

ASÜ-DOST, önümüzdeki günlerde de farklı sportif etkinlikler gerçekleştirecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021