SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.12.2017 - 10:25

Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

Bem-Bir-Sen ile Aksaray Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Belediyemizde görevli memur ve sözleşmeli personelleri kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşme Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Bem-Bir-Sen Aksaray İl Başkanı Seyfullah Baysal arasında akdedildi.

Seçim Dönemine Kadar Geçerli

Bem-Bir-Sen ile Aksaray Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi 1 Ocak 2018 tarihinde başlayıp Mahalli İdareler Genel Seçim tarihinde sona erecek.

Başkan Yazgı, açıklama yaptı

Sözleşmelerin imzalanmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı: “Tek amacımız şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek. Personelimizin maaşlarında yaptığımız bu iyileştirme ile tek beklentimiz görevlerini layığı ile yerine getirerek Aksaray’ımıza hep beraber güzel hizmetler kazandırmaktır. Personelimiz bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inanıyorum. İmzalanan bu sözleşmenin tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkana teşekkür ettiler

Belediyemizde görevli memur ve sözleşmeli memurlar ve Bem- Bir Sen başkanı Seyfullah Baysal, Memur ve sözleşmeli memurları son derece mutlu eden Sosyal Denge Sözleşmesi için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021