SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ‘Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder’

‘Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder’

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2015 - 16:49

‘Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder’

Aksaray Valisi Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı ile A.Kadir Üçyıldız Huzurevini ziyaret etti. Vali Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcısı Tolga Polat eşi Asuman Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Yüksek’in katılımıyla Huzur evi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Vali Ataklı ‘Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder’ diyerek huzurevi sakinlerinin yaşlılar gününü kutladı.

Huzurevinde kalan yaşlıların sağlıklı ve huzur içinde hayatlarını sürdürmeleri için huzurevi yönetimi ve çalışanlarının büyük gayret gösterdiğini belirten Vali Ataklı; ‘Sizler bizlerin annesi, babasısınız sizler ne kadar mutlu olursanız bizlerde o kadar mutlu oluruz. Sizlere sağlıklı bir ömür diliyorum’ dedi.

Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Ataklı eşi Adile Ataklı ile huzurevinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Vali Ataklı görüştüğü huzurevi sakinlerine: ‘ İsteğiniz, dileğiniz, varsa sorun ve sıkıntılarınızı çözmek bizlerin görevi her zaman bizlere ulaşabilirsiniz’ diyerek her konuda kendilerinin yanında olduklarını belirtti.

Huzurevinde kalan yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirtirken kendilerine çok iyi bakıldığını, idare ve çalışanlarının huzurevinde kalan yaşlıların sağlık ve huzuru için üstün gayret içinde çalıştıklarını belirterek Vali Şeref Ataklı’ya teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021