SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kutlandı

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.02.2017 - 13:21

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kutlandı

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğündeki araç ve ekipmanlar “Sivil Savunma Günü” ve “Deprem Haftası” dolayısıyla vatandaşlara tanıtıldı.

AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndaki etkinlikte gazetecilere yaptığı konuşmada, yapılan etkinlikle AFAD’ın müdahale gücünü vatandaşlara göstermek için etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların tanıtıma ilgi gösterdiğini belirten Türkmen, şunları söyledi: “Burada kentsel arama ve tüm kurtarma olaylarını yapabilmekteyiz. Bunun yanında hayvan arama kurtarma ekipmanlarımızı da bünyemize kattık. İlimizde lokal olaylarda, afetlerde, her türlü olaya müdahale edebiliyoruz. Burada tanıtım yapmamızın amacı tüm kurumlarımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek .Vatandaşlarımıza bilgiler verirken yaşanacak bir afette, acil durumlarda yalnız ve çaresiz kalmayacaklarını göstermek istiyoruz. 7 okulumuzda 7 Mart’a kadar eğitimlerimiz sürecek .Cuma günü şehitlerimiz için mevlit okutacağız ve son olarak bir alışveriş merkezinin tepesinden 6 dağ arama kurtarma personelimiz şehitlerimizin anısına gösteri inişi yapacak.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021