SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sırtüstü Yüzmede 3.oldu

Sırtüstü Yüzmede 3.oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 15.01.2016 - 15:12

Sırtüstü Yüzmede 3.oldu

Aksaray Belediyesi Eski Basın Yayın ve Kültür Müdürü Hakan Erli, yüzmede dereceye giren kızı Beren Erli’yi ve diğer sporcu minikleri tebrik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okullar arası Yüzme İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Aksaray Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlar minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleştirildi. 159 sporcunun katılım gösterdiği yarışmalara ilginin yoğun olduğu gözlendi. Birbirinden çekişmeli ve renkli görüntülerin yaşandığı müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek için kulaç attılar.

Minikler 50 Metre Sırtüstü Yüzmede Adanur Saylık Birinci. Naz Altınok İkinci, Beren Erli ise Üçüncü olarak madalyalarını aldılar.

Aksaray Belediyesi eski Basın Yayın ve Kültür Müdürü Hakan Erli, yüzmede dereceye giren kızı Beren Erli’yi ve diğer sporcu minikleri tebrik etti.

Yarışmada Kayseri’den Aksaray’a yüzme hakemi olarak atanan Ulusal hakemlerden Hasan Acar’da görev aldı. Dereceye giren sporculara il müdürü Cüneyt Alkan, şube müdürleri Ayhan Baş ve Adnan Çekiç tarafından kupa ve madalya verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021