SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sıradışı Bir Düğüne İmza Attılar

Sıradışı Bir Düğüne İmza Attılar

A - +

Aksaray Haberleri - 25.05.2015 - 15:09

Sıradışı Bir Düğüne İmza Attılar

Aksaray’ı drag yarışlarında temsil eden ve 2 kupa alarak Aksaray’ı başarı ile andıran drag yarışçısı Ali İhsan Şener, sıra dışı bir düğün töreni ile Merve Karabıyık ile dünya evine girdi.
Bir tesiste hafta sonu kır düğünü ile hayatlarını birleştiren Ali İhsan ve Merve çifti, eşi benzer görülmemiş bir düğün organizasyonu da gerçekleştirdiler. Düğüne çiftlerin yakınları, arkadaşları ve davetliler katıldı. Düğünün yapılacağı alana gelen birçok davetli arabaları ile gösteri yaptılar. Damat Ali İhsan Şener’de arkadaşlarının yoğun ısrarını kıramayarak bir otomobil ile track gösterisi yaptı. Gelin Merve Karabıyık at üstünde, damat Ali İhsan Şener ise atı tutarak düğün alanına girdiler. Davetlilerin alkışları eşliğinde dans eden çift ve yakınları düğün boyunca doyasıya eğlendiler. Düğünün ilerleyen bölümlerinde Erzincan’dan gelen özel folklor ekibi kısa bir süre gösteri yaparken, düğünde 100 tane dilek ağacı semaya bırakılarak havai fişek eşliğinde düğün töreni sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021