SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şiirlerin Efendisi Aksaray’lı Seyfo’dan Muhteşem Şiir Dinletisi

Şiirlerin Efendisi Aksaray’lı Seyfo’dan Muhteşem Şiir Dinletisi

A - +

Aksaray Haberleri - 25.07.2015 - 14:50

Şiirlerin Efendisi Aksaray’lı Seyfo’dan Muhteşem Şiir Dinletisi

ޞairler Sözlerine hep hasret cümleleri ile başlarlar diyor Aksaray’lı şairimiz Seyfo Altıntaş.

Hasret gurbet yordu gayrı Gel dönelim memlekete Kalamam ben yârdan ayrı Gel dönelim memlekete diye söze başlıyor Çocukluk yıllarını gurbetlerde geçirmiş, bir yandan müzik aşkı bir yandan memleket hasretini söylüyor çayını yudumlarken. Ve yeni çıkan albümünün bir eserini dinliyoruz beraber albüm çalışmasını yaptığı studyodayız. Müzik ruhuna işlemiş duygusal adamın, gözleri doluyor şiirini dinlediğimizde Çok özel bir konusu olmalı bu şiirin ve Soruyoruz ?

gülümseyerek…cevaplıyor ! çok eski eski bir hikaye deyip geçiyor Ve tüm sıcak kanlılığıyla koşturmaca bir haldedir her anı yakışıklı şairin Ve tüm sıcak kanlılığıyla koşturmaca bir haldedir her anı yakışıklı şairin Farklı yorumu ve duygulu sesi ile şiir yorumunun daha çok benimsendiğini söyluyor. Ve yazdığı şiirlerin ilhamını nerden aldığını soruyoruz bir iç çekip en duygulu anının memleket insanının doğal yaşam şartlarından esinlendiğini söylüyor. Söyleşimizde Aksarayın Ortaköy beldesinden olduğunu öğreniyoruz Yılda bir gelmesine rağmen yinede memleket kokusunu özlediğini söylüyor genç şair. Son olarak seyfo hayranlarına iletmek istediği bir mesajı varmı diye soruyoruz genç şaire Güleç yüzüyle çok yakında güzel bir sürpriz yapacağım diyor ve bizden kaçmaz sanırım yeni klip projelerinden bahsediyor Seyfo. Ayrıca bugün Akşam Ortaköy ilçemizde 3. Yunus Emre Kültür Festivalinde sahne alacağım. Burdan sizler aracılığıyla tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. İlk defa memleketimde siz hemşehrilerimle buluşmak benim için ayrı bir önem arz ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021