SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK’dan Ortaköy Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret

SGK’dan Ortaköy Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 11.04.2016 - 15:31

SGK’dan Ortaköy Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret

SGK’dan Ortaköy Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Akbal, Eskil SGM Müdürü Melek Şenay Çelikkol, Ortaköy SGM Müdürü Şerif Kartal, Gülağaç SGM Müdürü Necmiye Turgut ile birlikte Ortaköy Sivil toplum örgütlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Öncelikle Ortaköy Şoförler Odası Başkanı Ahmet Yüksel’e yapılan ziyaretin ardından Şoförler Cemiyeti Başkanı Harun Solak ve Ortaköy Ziraat Odası Başkanı Yıldız Coşkun ve Genel Sekreter Hacı Emin Coşkun’u ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik ile ilgili konularda bilgilendirmelerde bulunan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan karşılaşılan soru ve sorunların çözümü için görüş alış verişinde bulundu.

Çalışkan “Ortaköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürümüz, Eskil Sosyal Güvenlik Merkez Müdürümüz ve Gülağaç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlerimizle vatandaşlarımıza yerinde Sosyal Güvenlik hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Ortaköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüz yeni binası ile Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerimize de hizmet vermeye devam etmektedir.

Bugün Merkez Müdürlerimizle birlikte Ortaköy İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde inceleyerek soru ve önerilerinizi yerinde incelemek istedik dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021