SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK’dan ATB’ye Teşekkür Belgesi

SGK’dan ATB’ye Teşekkür Belgesi

A - +

Aksaray Haberleri - 06.01.2016 - 9:01

SGK’dan ATB’ye Teşekkür Belgesi

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e yapılan çalışmalarda desteğinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

SGK olarak kayıt dışı istihdamla ilgili çalışmaları kapsamında bir yandan eğitim çalışması yaparken diğer taraftan ise denetmenleri tarafından ‘alo 170’e gelen ihbarları değerlendirdiklerini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

Aksaray Ticaret Borsası başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarımızla toplantılar düzenledik ve Aksaray’ımızda ciddi şekilde kayıt dışılığın azaldığını gördük. Kayıt dışı istihdamla mücadeleye verdikleri destekten dolayı bu Teşekkür Belgesini Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Hamit Özkök Bey’e takdim ediyorum” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan’ın Aksaray’a geldiğinden beri yaratmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek “Aksaray da farklı bir çalışma sergileyerek öncelikle kurumumun menfaatine daha sonra Aksaray da iş verenlerin, işçilerin ve kendisine bağlı olan birimlerin daha aktif çalışmasını ve çözüm odaklı bir çalışma sergileyerek ikili ilişkileri ile ve sosyalitesiyle geliştirdiği bu diyalogu sonucunda Aksaray Ticaret Borsamız bünyesindeki esnaflarımızla yapmış olduğumuz toplantılar ve eğitimler sonucunda, kendilerinin bize tahsis ettiği şifreler neticesi ile bizler, öncelikle üreticilerimizin gelgit işlerini yani zaman kaybını ortadan kaldırmak ve daha sonra esnaflarımızın masa başında üreticileri sorgulayarak borcunun olup olmadığına dair bilgilerini anında görmeleri bizleri hızlandırmış ve zamandan kaybımızı önlemiştir. Bizlere sağladığı bu imkandan dolayı da kendisine ve kurumuna çok teşekkür ediyorum. SGK, sayın müdürümüzün şahsında yaratmış olduğu çalışmalarla, Aksaray ilimizde farklı yerlere gelmiştir. Kendisi ile de ikili ilişkilerimiz çok güzel bir seviyede gidiyor. Bundan sonrada iş dünyası adına, Aksaraylı Sivil Toplum Örgütleri adına, bir Aksaraylı vatandaş olarak bizler kendisinden memnunuz rabbimde kendisinden memnun olur inşallah. Biz kendilerinin uygun gördükleri teşekkür belgesini almaktan da gurulu ve onurluyuz. Bizler sergilemiş olduğumuz çalışma neticesinde bu belgeye layık görüldüysek ne mutlu bizlere. Bundan sonra da SGK İl Müdürümüz Saffet Çalışkan ile birlikte Aksaray adına yapılan her projede ortak çalışma sergileyerek inşallah iyi şeyler ortaya çıkaracağız. Ben kendisine ve kurumuna bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e Teşekkür Belgesini takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021