SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürü Çalışkandan İl Genel Meclis Üyelerine Sunum

SGK İl Müdürü Çalışkandan İl Genel Meclis Üyelerine Sunum

A - +

Aksaray Haberleri - 05.05.2016 - 15:03

SGK İl Müdürü Çalışkandan İl Genel Meclis Üyelerine Sunum

SGK İl Müdürü Çalışkandan İl Genel Meclis Üyelerine Sunum. Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün’ün isteği üzerine Meclis üyelerine Sosyal Güvenlik alanında sunum ve bilgilendirmelerde bulundu.
İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün başkanlığında toplanan Meclis üyelerine seslenen Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, Sosyal Güvenlik Reformu ve Kurumların Birleşmesi, Genel Sağlık sigortası, Emeklilik işlemleri, Kayıt dışı, Aksaray da genel olarak Sosyal Güvenlik durumu hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu.
Soru-cevap şeklinde devam eden programın sonunda Çalışkan “Sosyal Güvenlik ve bu alandaki gelişmelerle ilgili İl Genel Meclis Başkanımızdan gelen talep ve ilginizden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten Sosyal Güvenlik alanında ciddi mesafeler kat edildiğini hepimiz görmekteyiz. Zor olan ancak 2008 de toplumun tüm katmanlarıyla istişare edilerek gerçekleştirilmiş olan Sosyal Güvenlik Reformununsüreklilik arz eden bir devlet politikası olması gerektiğini düşünüyorum. Burada bize bu etkinliğeimkan veren İl Genel Meclis Başkanımız ve siz değerli üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021