SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürlüğünden Teşekkür aldı

SGK İl Müdürlüğünden Teşekkür aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.12.2015 - 9:03

SGK İl Müdürlüğünden Teşekkür aldı

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN tarafından Kanat El Arabaları sahibi Abdurrahman Kanat’a; kayıt dışı işçi çalıştırmayıp, primlerini düzenli ödemeleri ve istihdama sağlamış olduğu katkı nedeniyle bir teşekkür Belgesi verildi.

Çalışkan, “önemli olan insanların işlerini kolaylaştırmak, insanlar için gerekli olan şeyleri üretmeyi öncelikle para için yapmayıp sırf insanlara faydalı olmak için yaparsak elbet yapılan hizmetin karşılığı zaten gelecektir. Bu düşünce içinde çalışmak ürün verimliliğini ve toplumsal memnuniyeti en üst seviyelere taşıyacaktır. Kayıtlı işçi çalıştırmayıp, sigorta primlerinizi düzenli ödemeniz ve istihdama katkılarınız nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Kanat ise “ Değerli düşüncelerinizi takdirle karşılıyorum. En iyi ürünü toplumuza sunmak ve bunu sunarken de paradan önce içinde bulunduğumuz topluma değer katmaya çalışacağız. İnsanımıza ve insanlığa faydalı olacak ürünleri üretmeye devam edeceğiz ” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021