SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürlüğü Hastanelerde Erişim Birimleri Oluşturdu

SGK İl Müdürlüğü Hastanelerde Erişim Birimleri Oluşturdu

A - +

Aksaray Haberleri - 14.04.2017 - 13:35

SGK İl Müdürlüğü Hastanelerde Erişim Birimleri Oluşturdu

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Vatandaşların mağduriyetini gidermek için Hastanelerde ERİŞİM birimleri oluşturdu.

Konu ile ilgili olarak SGK İl Müdürü Bilal AKGÜN “ Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan KILIÇASLAN , Özel Aksaray Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Gökmen KURT, Özel Maya Kadın Doğum ce Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Rıfkı KARABATAK beylerle görüşmemizde, hizmet sunduğumuz Aksaraylı vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için, Hastaneler içerisinde Erişim noktaları oluşturarak yerinde çözüm bulmayı amaçladık. Kendilerine teşekkür ediyorum yerinde bir karar almamamıza yardımcı oldular. Amacımız Hastanelere müracaat eden bütün vatandaşlarımızın SGK provizyon ile aktivasyon sistemlerinde ve almış oldukları hekim raporlarında yaşanan sorunları yerinde çözmeyi hedefledik, vatandaşlarımız artık Hastane ile SGK arasında gidip gelmeyecekler sorunlarını Hastaneler içerisindeki Erişim noktalarına müracaat ederek çözebileceklerdir.” Dedi.

Hastane yetkilileri de bu uygulama ile Hastalarımız ve yakınları arasında SGK provizyon ve aktivasyon sorunları yüzünden bir sorun yaşanmayacağını, vatandaşların SGK ile Hastaneler arasında gidip gelme ve zaman kaybının önleneceğini belirterek hizmet kalitemiz dahada artacağını düşünmekteyiz dediler.

SGK Erişim noktalarının Açılışına Hastanelerin yetkilileri ile SGK İl Müdür Yardımcısı Kemal BAYSAL katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021