SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sevgi Evleri’nde Kalan Çocuklar Vali Konağına misafir oldular

Sevgi Evleri’nde Kalan Çocuklar Vali Konağına misafir oldular

A - +

Aksaray Haberleri - 16.08.2017 - 16:43

Sevgi Evleri’nde Kalan Çocuklar Vali Konağına misafir oldular

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocukları Vali Konağına davet eden Valimiz Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi çocuklara Valilik Konağı bahçesinde kahvaltı ikramında bulundu.
Kahvaltı programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşleri Hasibe Yazgı, 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşleri Türkan Hanım, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Hanım ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın eşi Sebiha Hanım katıldılar.
Yeşim Pekmez hanımefendi ve beraberindeki heyet çocuklarla kahvaltı yaparken bol bol sohbet ettiler, güzel vakit geçirdiler. Tören sonunda Sayın Valimiz Aykut Pekmez TEOG sınavında başarılı olan üç çocuğumuza ve OSYS sınavında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanan kızımızı çeyrek altın ile ödüllendirdiler. Programa katılan hanımefendiler de diğer çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim ettiler. Çocuk Evleri Müdürlüğü adına bir öğrenci Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendiye günün anlam ve önemine binaen çiçek takdiminde bulundu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Muhiddin Hilal, Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi’ye çocuklar için yaptıkları bu kahvaltı programı ve hediyelerden ötürü teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021