SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Serdengeçti’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Serdengeçti’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2018 - 16:58

Serdengeçti’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTI yaptığı yazılı açıklamada; Kadın; annedir, bacıdır, eştir, evlattır. Yüce dinimiz İslam kadınlara kıymet verip hürmet etmeyi emretmiştir. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’de “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Buyurarak, bizlere yol göstermiştir.
İlk insan olan Hz. Adem (as) ve Havva annemiz ile başlayan medeniyet tarihimizde kadın ve erkek birbirini tamamlayan ve ancak birlikte var olabilen varlıklardır. Kadınlarımıza yapılan her türlü çirkinlik insanlık medeniyetine yapılan bir darbedir. Kadın aslında tüm bir insanlığın annesidir. Onların her biri birer şefkat kahramanıdır.
İnsanlık namına ve dinimizin emri üzerine kadınlarımıza yönelik her türlü fiziki ve psikolojik şiddeti reddetmeli ve engel olmalıyız. Sadece yılda bir gün değil yılın her günü kadınlarımıza sevgi ve hürmeti hatırlamalıyız.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri, kardeşleri, eşleri ve evlatları olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021