SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Serdengeçti; 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyorum

Serdengeçti; 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyorum

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 16:47

Serdengeçti; 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyorum

Aksaray Milletvekili Doc. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ; Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı, tıp fakültelerinde görevli akademisyenlerimizi en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla, tüm vatandaşlarımıza vaktinde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için büyük emekler sarf etmektedir. Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak gibi kutsi bir vazifesi olan sağlık çalışanlarımız, bu görevi ancak yoğun bir sevgi ve aşkla icra edebilirler.
16 yıllık Ak Parti hükümetleri döneminde sağlık çalışanlarımıza uygulanan şiddetin önüne geçmek için yasal ve hukuki düzenlemeler getirilmiştir. Sağlık alanına ayrılan bütçe sürekli artış göstermiştir. Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarında iyileştirmeler yapılmıştır. Sağlık çalışanlarımızın rahat hizmet vermeleri ve vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için hastanelerimizdeki eksiklikler giderilmiştir. Hükümetlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ile ülkemiz dünyada sağlık alanında bir cazibe merkezi haline gelmiştir.
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile görevini ifa eden hekimlerimizin, Tıp Fakültesinde görev yapan akademisyenlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021