SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Semt Polikliniği gece 24’e kadar sağlık hizmeti verecek

Semt Polikliniği gece 24’e kadar sağlık hizmeti verecek

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 16:38

Semt Polikliniği gece 24’e kadar sağlık hizmeti verecek

Aksaray Devlet Hastanesine bağlı olarak Necip Fazıl Kısakürek caddesi üzerinde bulunan Semt Polikliniğinde; 1 Ekim tarihinden itibaren enjeksiyon, pansuman ve diş polikliniği muayeneleri haftanın her günü gece 24’e kadar yapılabilecek.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterli Op.Dr. Himmet Durgut, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Aksaray Devlet Hastanesinin merkeze uzak olması sebebiyle, ulaşım aracı olmayan hasta ve hasta yakınları akşam ve gece saatlerinde enjeksiyon ve pansuman yaptırmak için zorluklarla Acil Servise gelmekteydiler. Hasta ve hasta yakınlarının mağduriyetini önlemek ve Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaşanan yoğunluğu azaltmak üzere, şehir merkezinde bulunan Semt Polikliniğimiz 1 Ekim tarihinden itibaren haftanın her günü gece 24’e kadar Aksaray halkının hizmetine açtık. Diş hekimimiz, Sağlık memuru ve hemşire arkadaşlarımız müracaat eden hastaların diş muayeneleri başta olmak üzere enjeksiyon ve pansumanlarını semt polikliniğinde yapacaklar. Amacımız hastalarımıza verilen sağlık hizmetini daha yakın noktaya taşımak. Hastalarımız, enjeksiyon, pansuman ve diş polikliniği gibi sağlık hizmetlerini 1 ekim tarihinden itibaren semt polikliniğimizde haftanın her günü, hafta içi 16.00-24.00 saatleri arasında, hafta sonu da 08.00-24.00 saatleri arasında alabilecekler” dedi.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Durgut, bu hizmetlerin Aksaray halkına sunulmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen, Aksaray Valisi Şeref Ataklı’ya, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen’e de ayrı ayrı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021