SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şekerbank’tan Hemşerim Kredisi

Şekerbank’tan Hemşerim Kredisi

A - +

Aksaray Haberleri - 17.11.2015 - 13:06

Şekerbank’tan Hemşerim Kredisi

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor.

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşerim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkanıyla karşılıyor. “Hemşerim Kredisi” kampanyası, Banka’nın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.

1980yılından bu yanaAksaraylılarahizmet veren Şekerbank AksarayŞubesi’nde, “Hemşerim Kredisi” kampanyası, 17Kasım-30 Kasım2015tarihleri arasında devam edecek.

Kredi faizlerinde en az yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.

Türkiye genelindeki 300’ü aşkın şubesinin, 40’ı 50 yaş üzerinde, 75’i ise 40 yaş üzerinde olan Şekerbank, “Anadolu Bankacılığı”ndakiuzmanlığıdoğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021