SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehrin Öncelikleri Bizim de Önceliğimizdir

Şehrin Öncelikleri Bizim de Önceliğimizdir

A - +

Aksaray Haberleri - 24.06.2015 - 15:55

Şehrin Öncelikleri Bizim de Önceliğimizdir

Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) geleneksel iftar yemeği bu yıl da geniş bir katılımla düzenlendi.

Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu ve Mesleki Odaların temsilcilerinin katıldığı iftar yemeğinde, Aksaray Üniversitesi’nin hızla gelişen ve Türkiye için değer üreten bir üniversite olduğu belirtildi. İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehrin önemsediği ve öncelediği her konuyu kendilerinin de önemsediklerini ve öncelediklerini belirtti. Yeni bir yönetimle işbaşında olduklarını ve heyecanlarının yüksek olduğunu kaydeden ASÜ Rektörü Şahin, “Şehirle bütünleşebilen bir üniversite oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Bu noktada herkesin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Biz, üniversitenin imkânlarını şehrimiz için kullanmaya hazırız” dedi. Yapılan kısa açıklamanın ardından iftar yemeği yendi ve sonrasında tüm katılımcılar şehir ve üniversite konusunda fikir alışverişinde bulundu. İftar yemeğine Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol ile Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz da katıldı.

Rektör Prof. Şahin, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti ve el birliği içinde şehir ve üniversite için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021