SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehrimiz İçin Büyük Bir Şevkle Çalışıyoruz

Şehrimiz İçin Büyük Bir Şevkle Çalışıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2015 - 15:39

Şehrimiz İçin Büyük Bir Şevkle Çalışıyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray’la bütünleşebilen bir üniversite oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Rektör Şahin’i tebrik ziyaretleri devam ediyor. İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Tüzün ve İGM üyelerini Senato Salonu’nda kabul eden Prof. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksaray için, tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını ve bu anlayışı sürdüreceklerini söyleyen Rektör Şahin, “Şehrimizin üniversiteden beklentilerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu beklentilerin başında Tıp Fakültesi geliyordu. Tüm şehir bu hususta ortak bir dil kullandı ve beklentimiz yerine geldi. Aksaray’ımız için büyük bir şevk ve heyecan içerisinde proje üretmeye devam edeceğiz” dedi. İGM Başkanı Mehmet Tüzün de Rektör Şahin’in kısa sürede önemli başarılara imza attığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Öte yandan Konya eski Milletvekili Cem Zorlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye Müdür Yardımcısı Emin Erdem, Lale Eğitim Kurumları Müdürü Abdullah Gevenç ve Okul Yönetimi, Mercedes İnsan Kaynakları Müdürü Davut Belen ve Erbakan Vakfı İl Başkanı İlhan Demir ile vakıf yöneticileri Rektör Şahin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021