SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcu

Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcu

A - +

Aksaray Haberleri - 06.07.2019 - 14:11

Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcu

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, Suriye’de Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde PKK’lı hain teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit düşen Mikail Candan’ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde İGM ve Belediye Meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehit Candan’ın Bağlıkaya’da bulunan baba evini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti ve vatanı uğruna görev yaparken canını feda eden şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını vurguladı.

Terör örgütü ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin sizlere selam ve başsağlığı dilekleri var. Terörle mücadeleden asla taviz vermeyecek ve bu illeti bu topraklardan mutlaka temizleyeceğiz. Her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

Türkiye’nin hem içeriden hem de dışardan teröre karşı amansız bir mücadele yürüttüğünü kaydeden Başkan Altınsoy, “Kritik bir konumda olan Türkiye’yi kendi haline bırakmak istemeyen, güçlenmesinin önüne engel çıkartmak isteyenlere karşı büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede şehitlerimiz oluyor. Mikail Candan kardeşimiz de bunlardan biri. Rabbim onu Cenneti ile mükafatlandıracaktır inşallah. Onlar din için, ezan için, bayrak ve vatanın bekası için canlarını ortaya koydu. Bize düşen de onların bıraktığı bu emanetlere sahip çıkmak ve vatanımız üzerinde oynanan hiçbir oyuna izin vermemektir.” dedi. Kuran tilavetinden sonra aile yakınlarıyla bir süre görüşen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, şehit annesi Ümüş Candan’a Türk Bayrağı ve Kuran’ı kerim takdim etti

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021