SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılı Kutlandı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılı Kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.03.2017 - 15:42

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılı Kutlandı

Aksaray Şehitliği’nde düzenlenen törende Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak tarafından Şehitlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Abdulhamit Han Fen Lisesi tarih öğretmeni Mustafa Türker, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Abdulhamit Han Fen Lisesi öğrencilerinin Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okuduğu programda, Vali Aykut Pekmez Şehitlik defterini imzaladı.
Vali Pekmez yaptığı burada yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin, özgürlük, vatan ve ezan için gerektiğinde neleri feda edebileceğini kanıtladığı bir zafer olduğunu belirterek, “Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, bayrak ve mukaddesat sevgimizin simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönüllerimizde yaşayacaktır. Onların kahramanlıkları, cesaretleri hiçbir zaman unutulmayacaktır.” dedi.
Şehitler için saygı atışının yapıldığı törende, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler ile şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021