SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitler Onurumuz, Gaziler Gururumuzdur

Şehitler Onurumuz, Gaziler Gururumuzdur

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2018 - 12:02

Şehitler Onurumuz, Gaziler Gururumuzdur

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü vesilesiyle, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek, Şehit yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi.

Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, muharip gazileri tek tek tanıttı. İlimizde 137 adet Kıbrıs Gazisi olduğunu merkezde 85 civarında olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin ailelerine, Gazilerimize ve Derneğimize yalnız olmadığımızı her fırsatta hissettirdiğinizden dolayı şahsınıza ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak ise, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Sizler her zaman kapımızı çalıp her türlü derdimizi, sıkıntımızı dinliyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun. Her zaman vatanperverliğimizi, dostluğumuzu ve birliğimizi sürdüreceğiz. Sizlere derneğimizin, şehit ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olduğunuz için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Altınsoy ise yaptığı konuşmasında, “Bugünün anlam ve önemine binaen gerçekleşen ziyaret programımızda, Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünü kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı, söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel ispatıdır. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır. İnancının dünyaya altın harflerle haykırılışın zaferidir. Milletin birlik ve beraberliğine halel gelmemesi için tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan, şiarıyla bu memleketi bölmek isteyenlere karşı mücadele ederken can verip şehit düşenler bizler için çok azizler. Şehitlerimizin emanetleri olarak gördüğümüz başta eşleri, anneleri, babaları, yavruları bizim için çok önemli. Devletimiz her zaman onların yanında ve olmaya çalışıyor. Bizlerde bu ilde göreve başladığımız günden beri sizleri ziyaret etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki bugün bu coğrafyada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, bayrağımız dimdik dalgalanıyor, ezanlar susmuyorsa bunu vatan için canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bizler Ak Parti Teşkilatları olarak, Derneğimizin şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şehitler onurumuz, Gaziler gururumuzdur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021