SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitler için mevlid okuttular, Mehmetçik için bağışta bulundular

Şehitler için mevlid okuttular, Mehmetçik için bağışta bulundular

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2018 - 9:34

Şehitler için mevlid okuttular, Mehmetçik için bağışta bulundular

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı’ Harekâtına vatandaşların desteği artarak devam ediyor.

Kırımlı(Hamidiye Alaca) Mahalle Muhtarı Yaşar Güven, Muhsin Baştuğ, Çitçi Malları Koruma Başkanı Mesut Çakmak ve Bekir Ağan’dan oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret ettiler.

Ziyaretleri hakkında Vali Pekmez’e bilgi veren muhtar Yaşar Güven merkez camiinde şehitler için mevlit okutarak Aferinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ harekatını katılan Mehmetçik için destek kampanyası düzenlediklerini söyledi. Vatandaşların; mesele vatansa, bayrak, ezansa gerisi teferruattır yaklaşımı ile kampanyaya büyük destek verdiğini ifade eden Güven; toplamda 33 bin 500 TL vatandaş bağışını Türk Silahlı Kuvvetlerin hesabına yatırdıklarını söyledi.

Vali Aykut Pekmez gösterilen anlamlı duyarlılık ve desteğin çok önemli olduğunu belirterek: “Biz tarihimizle övünen bir milletiz. Hürriyetinden hiçbir zaman ödün vermemiş bir milletiz. Bu millet vatan için canını, malını feda etmeyi esirgememiştir. Bugünde bütün vatandaşlarımız elinden geldiğince bu fedakârlığı yapıyor. Devletimi adına size teşekkür ediyorum. Devletimiz bu operasyonu yapacak güçtedir. Ancak milletimizin manevi desteğinin yanı sıra ordumuzun arkasında olduğunu bu şekilde göstermesi vatan, millet, vatan, bayrak, ezan duyarlığı ile göstermesi önemli”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021