SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Polislerin ailelerine ziyaret

Şehit Polislerin ailelerine ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 13.04.2017 - 15:13

Şehit Polislerin ailelerine ziyaret

Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Vali Pekmez 1982 yılında Eskişehir’de görevi başında şehit olan Polis memuru Murat Duran, 2015 yılında Şırnak Cizre’de bölücü örgüt mensuplarının hain saldırısında şehit olan Özel Harekât Polisi Yunus Emre Akbaş’ın ailelerini ziyaret ederek şehitlerin anne, baba ve yakınları ile görüştü.

Eşi Yeşim Pekmez, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile ziyaret ettiği şehit aileleri ile sohbet eden Vali Pekmez; devletin ve milletin canlarını vatan, millet, bayrak, ezan için veren kahraman evlatlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirtti. Vali Pekmez; hakları hiçbir zaman ödenemeyecek şehitlerin emaneti olan ailelerinin de her zaman yanında olacaklarını vurgulayarak; şehitlerin bu milletinde evladı olduğunu bildirdi. Vali Pekmez şehitlerin fotoğrafı ve Türk Bayrağı ile birlikte yapılan tabloları şehit ailelerine hediye ederek; polis, asker bu milletin ve bu vatanın bekası için can veren şehitlerin her zaman saygı ve minnet ve rahmetle anılacağını belirtti.

AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler. Grup Başkan Vekili İnceöz’de devletin şehitleri ve onların şerefli ve onurlu ailelerinin her zaman yanında olduğunu en küçük bir sıkıntı ve ihtiyaçları durumunda gerekenin her zaman yapıldığını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten şehit polis memuru Murat Duran’ın annesi Saliha Duran, Şehit Özel Harekat Polisi Yunus Emre Akbaş’ın annesi Hatice, babası Mustafa Akbaş ve şehitlerin yakınları Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’e teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021