SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Oğullarının Okulunda İftar Açtılar

Şehit Oğullarının Okulunda İftar Açtılar

A - +

Aksaray Haberleri - 14.05.2019 - 14:20

Şehit Oğullarının Okulunda İftar Açtılar

Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesinde anlamlı bir iftar programı gerçekleşti.
Okula ismi verilen Şehit Pilot Üstteğmen Hamza Gümüşsoy’un anne ve babası İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte okul pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar açtılar.
Anıların canlandığı, duygulu anların yaşandığı iftar programında öğrencilere hitap eden Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, 13 Mayıs’ın şehidimizin 6. ölüm yıldönümü olduğunu programın tevafuk olarak aynı tarihe denk geldiğini ifade etti. Kartal, şehidin kıymetli anne ve babasının ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduğu her halinden belli olan Şehit babası emekli öğretmen Yunus Gümüşsoy’un, oğlundan bahsederken sergilediği onur ve gurur gözlerden kaçmadı. Okul Müdürü Ramazan Ünal Çokkayışlı’nın, Anneler Günü vesilesiyle hediye takdim ettiği Şehit Hamza’ nın annesi emekli öğretmen Zübeyde Gümüşsoy, evladının kendilerine hiçbir zaman saygısızlığı olmadığını bahsetmesi gençlere yönelik önemli bir örneklik teşkil etti. Ziyaretin anısına Okul Müdürü Çokkayışlı, özel tasarlanmış kupaları misafirlere takdim etti. Şehit babası Yunus Gümüşsoy, oğlunun şehadetinden sonra yazdığı şiir kitabını okul müdürüne takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021