Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Ailesi ve Evde Bakım Hizmeti Alan Ailelere ziyaret

Şehit Ailesi ve Evde Bakım Hizmeti Alan Ailelere ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 09.08.2017 - 16:23

Şehit Ailesi ve Evde Bakım Hizmeti Alan Ailelere ziyaret

Vali Aykut Pekmezin eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk ile birlikte ilk olarak 1994 yılında Muş’ta görevli iken şehit olan Polis Memuru Resul Korkmaz’ın ailesini ziyaret eden Yeşim Pekmez, şehidin annesi Semiye Korkmaz ile görüşerek bir süre sohbet etti. Yeşim Pekmez hanımefendi, şehit yakınlarının şehitlerden kendilerine emanet olduğunu belirterek, onların varsa sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini söyledi.

Ardından Evde bakım hizmeti alan bedensel ve işitme engelli Leman Seçkin’i ziyaret eden Yeşim Pekmez hanımefendi, Engellimizin çocuğu Yusuf Günaltay ve gelini Elif Günaltay ile görüştü.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirten Leman Seçkin, kendileri ile yakından ilgilenen Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekilere teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021