SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Aileleri, Gaziler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi

Şehit Aileleri, Gaziler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi

A - +

Aksaray Haberleri - 16.01.2019 - 15:31

Şehit Aileleri, Gaziler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi

Aksaray Valisi Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ile birlikte Şehit Aileleri, Gazileri evlerinde ziyaret ederken ihtiyaç sahibi aileler ile Devlet korumasındaki ‘Sevgi Evleri’nde kalan çocukların misafiri oldu.

Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü ve eşi, İl Jandarma Komutanı, İl Müftüsü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve eşi ile birlikte Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve şehit babası Hüseyin Koçak ve ailesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde şehit yakınları, Gazi ve yakınları ile görüşerek bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Şehit yakınları ve Gazilere sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Ali Mantı devletin ve milletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu, olmaya devam edeceğini belirtti.

Şehit Ömer Halisdemir’in babası ve kardeşi Aksaray’a geldi

Vali Ali Mantı Aksaray’da bulunan Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin, kardeşi Soner Halisdemir ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ’ı ziyaretinde buluştu.

Şehit Halisdemir’in babası ve kardeşi ile bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı kendilerini Aksaray’da görmekten duydukları memnuniyeti belirtti.

Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı ve beraberindeki heyet ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile desteklenen ihtiyaç sahibi aileler ile Devlet korumasında bulunan çocukları aile ortamı oluşturularak yaşadıkları ‘Sevgi Evleri’nde ziyaret ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021