SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehidin ismi baba ocağındaki caddeye verildi

Şehidin ismi baba ocağındaki caddeye verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2016 - 12:53

Şehidin ismi baba ocağındaki caddeye verildi

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih ÜNSAL, “Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna şehit olan vatan evlatları için ne söylesek, ne yapsak hep eksik kalacaktır. Şehidimizin hatırasını başta kalbimiz olmak üzere baba ocağının bulunduğu bu caddede sonsuza dek yaşatacağız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda gözlerini bile kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehidimize Allah’ tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.”
12/01/2016 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesinde bölücü terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan hemşehrimiz Özel Harekat Polisi Ayhan DEMİREL’ in adının yaşatılması amacıyla, şehidimizin İlçemiz Fatih Mahallesindeki baba ocağının bulunduğu Namık Kemal Caddesinin ismi Sarıyahşi Belediye Meclisi’nin 01/02/2016 tarihli ve 2016/10 sayılı kararı ile Şehit Ayhan Demirel Caddesi olarak değiştirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021