SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehidin Cenazesi Aksaray’a Getirildi

Şehidin Cenazesi Aksaray’a Getirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.01.2016 - 12:04

Şehidin Cenazesi Aksaray’a Getirildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Ayhan Demirel’in cenazesi memleketi Aksaray’a getirildi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada özel harekat polisi Ayhan Demirel şehit düştü. Demirel’in cenazesi polis helikopteri ile Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesine getirildi. Şehidin cenazesi polisler eşliğinde helikopterden alınarak cenaze aracına bindirildi. Bu sırada Demirel’in annesi, babası ve eşi ayakta durmakta güçlük çekerken gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze aracına bindirilen Ayhan Demirel’in cenazesi helallik alınmak üzere baba ocağına götürüldü. Şehit cenazesi baba ocağından alınarak Sarıyahşi Camisine getirildi. Burada kılınacak cenaze namazının ardından Ayhan Demirel toprağa verilecek.

Öte yandan, cenazenin getirilmesini bekleyen şehidin annesi Mercan Demirel, oğluyla en son 1 ay önce görüştüklerini belirterek şunları söyledi.

“Bundan iki gün önce de telefonla konuşmuştum. ‘Ana ben hastayım’ dedi. Ankara’daymış. ‘Gelseydin ya oğlum’ dedim. ‘Yok ana gelemem ki’ dedi.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021