SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehidimiz Konya’da defnedildi

Şehidimiz Konya’da defnedildi

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2017 - 15:25

Şehidimiz Konya’da defnedildi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Polis Memuru Azam Güdendede’nin cenazesi Konya’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze namazına, şehidin ailesi, yakınları, Konya Valisi Yakup Canbolat, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Konya Milletvekilleri Ömer Ünal ile Hüsnüye Erdoğan, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile protokol mensupları, askeri ve sivil erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Azam Güdendede’nin cenazesi dün askeri uçakla Konya’ya getirilerek Musalla Mezarlığı morguna kaldırıldı. Şehidin cenazesi bugün mezarlık morgundan alınarak helallik alınmak üzere merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi üzerinde bulunan baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Konya Şehitliği yanında bulunan namazgaha polislerin omzunda getirildi. Şehidin babası Muzaffer Güdendede de başına taktığı polis şapkasıyla şehit olan oğlunun tabutunu öperek son yolculuğuna uğurladı. Şehit Azam Güdendede için öğle namazını müteakip tarihi namazgahta cenaze namazı kılındı. Şehidin omuzlara alınan cenazesi Polis Şehitliğinde dualarla defnedildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021