SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Seçimler Ülkemize Hayırlı Olsun

Seçimler Ülkemize Hayırlı Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 30.03.2019 - 13:50

Seçimler Ülkemize Hayırlı Olsun

31 Mart seçimlerinin öncelikle Aksaray başta olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini temenni eden AK Parti Aksaray İl Başkan Hüseyin Altınsoy, seçimlerin Türkiye’de huzurlu bir geçmesini diledi.

Aksaray’ın beklentilerinin Pazar günü şekilleneceğini ifade eden İl Başkanı Altınsoy, Evren Dinçer’in, aday gösterildiği günden beri Aksaray’da toplumun her kesimi ile iletişim halinde olduğunu söyledi.

Her defasında makamlara değil, gönüllere talip olduklarını vurgulayan Altınsoy, “Bu söz, seçim önü söylenmiş kuru bir söz değil, hayatımızı adadığımız inancımızın gereğidir. Eğer cetveliniz doğruysa, çizdiğiniz çizgi de doğru olur. Çok şükür bizim cetvelimiz her daim insanımızın duası, Hakk’ın rızası olmuştur. Sokakları huzur gülleriyle donanmış, yolları kardeşlik çiçekleriyle derlenmiş bir Aksaray’ı, hemşehrilerimizle el ele verip kalp bütünlüğü ile var edeceğiz. Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu güne Başkan adayımız Evren Dinçer başta olmak üzere büyük bir teveccüh ve ilgiyle bizleri kucaklayan tüm hemşehrilerime en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Aksaray halkımızın yine tercihini istikrardan yana AK Parti’den yana kullanacaktır. İnşallah 1 Nisan sabahında Aksaray’da doğan

yeni güneşle beraber Evren Dinçer’i belediye başkanı yapacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Aksaray’dan güçlü bir destek vermiş olacağız.” diye konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021