SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Seçim Hükümetinde Aksaraylı Bakan Sevinci

Seçim Hükümetinde Aksaraylı Bakan Sevinci

A - +

Aksaray Haberleri - 29.08.2015 - 16:36

Seçim Hükümetinde Aksaraylı Bakan Sevinci

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, seçim hükümetinde yer alan Aksaraylı bakanlara yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısında konuşan Abdulkadir Karatay, “Kabinede yer alan Aksaraylı bakanlarımız için sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Aksaray’a duymuş olduğu güvenden, Aksaray’a göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Aksaray olarak bundan önceki 3 seçim boyunca ciddi ve güçlü bir destek verdik. Sayın Başbakanımız dün açıklamış olduğu 2 bakanımız bizleri çok mutlu etti. Sayın bakanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Rabbim görevlerinde başarılar nasip etsin. Tabi bunlar kendiliğinden oluşmuyor. Gerçekten yoğun bir mücadele, yoğun bir çalışma, birlik ve beraberlik sonucu geliyor. Ali Rıza Alaboyun 3 dönem boyunca Aksaray’ımıza önemli hizmetler verdi. Cenap bey bürokratımız olarak Ankara’da bizlere güzel hizmetler verdi. Sayın Valimiz Aksaray’da iken hızlı ve etkin çalışmasıyla dikkatleri çekti. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Aksaray’da üstüne düşeni yapıp Aksaray’ımızı tekrar 3-0 olarak meclise 3 vekilimizi göndereceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021