SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sarıyahşide Tekne Turu

Sarıyahşide Tekne Turu

A - +

Aksaray Haberleri - 11.10.2016 - 9:39

Sarıyahşide Tekne Turu

Sarıyahşi Belediyesi tarafından Sarıyahşi ilçesinin tanıtımı ve iç turizmin gelişmesi amacıyla Koca Reis-68 isimli Tur Teknesi ilçeye kazandırılmıştır.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal; “hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Bölgemizin ve Sarıyahşi’mizin tanıtımı ve iç turizmin gelişmesi için ilçemize tur teknesi kazandırdık. Hirfanlı Barajında bir ilk olma özelliğini taşıyan tur teknemiz 24 metre uzunluk ve 5 metre genişliğine sahip olup 54 kişi kapasitelidir. Sarıyahşi’miz için “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözleri tutmanın sevincini yaşarken aynı zamanda ilçemize yeni bir turizm alanı da kazandırdığımız için mutluyuz.
Tur Teknemizin iskele inşası tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Saatlik ve yemekli turlarımız düzenlenmektedir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021