SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sarıyahşi’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Sarıyahşi’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

A - +

Aksaray Haberleri - 20.05.2015 - 18:08

Sarıyahşi’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Sarıyahşi ilçesinde Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlendi.
Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi’nde devam etti. Törene Sarıyahşi İlçesi Kaymakamı Veysel ÇAM, Belediye Başkan Vekili İshak ÖZBEK, Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Rasim CEYLAN, İlçe Emniyet Amiri Ali PAZAR, Kamu kurum ve Daire Amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 96. Yılı dolayısıyla öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler düzenledi. Daha sonra masa tenisi ve kitap okuma alanlarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Öğrenciler tarafından düzenlenen ront gösterisinin ardından program son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021