SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sarıkaya; Şehidimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Sarıkaya; Şehidimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 02.10.2015 - 9:43

Sarıkaya; Şehidimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara’da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit düşen hemşehrimiz için taziye mesajı yayınladı.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, yayınladığı taziye mesajında;” Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara’da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit düşmesi haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırıları nefret ve şiddetle kınıyor; şehidimiz Yunus Emre Akbaş’a Allah’tan rahmet, milletimize ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Ülkemizin birlik ve beraberlik ortamına kast ederek, gencecik fidanlarımızı şehit edenlere devletimiz misliyle cevabını vererek, hesabını sormaktadır. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, Türkiye’nin huzur ve istikrarına, milletin birlik ve beraberliğine kastedenlere asla izin vermeyecektir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Ülkemizi karıştırmak isteyen şer odaklarına en güzel cevabı hep birlikte ele ele birlik ve beraberlik içerisinde vereceğiz. Canımızı yakan, yüreğimizi burkan bu hain saldırılara, rabbimizin yardımıyla evlat acısını yaşayan ailelerimizin, 75 milyonun birlik beraberliği ve dualarıyla karşı koyarak, ülkemizi yeniden huzurun adresine dönüştüreceğiz inşallah” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021