SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sarıkaya, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Sarıkaya, Gazeteciler Günü’nü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.10.2015 - 11:08

Sarıkaya, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Sarıkaya, yayımladığı mesajında, 21 Ekim 1860 tarihinde Tercüman-ı Ahval Gazetesi’nin Agah Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olarak çıkarıldığını belirterek, 21 Ekimin ‘Gazeteciler Basın Bayramı’ olarak kutlandığını kaydetti.

Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan tanıyan, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten basın sektörünün, teknolojik gelişmeler sayesinde özellikle son yıllarda, çeşitlendiğini belirten Sarıkaya, mesajında şunları kaydetti:

“Gazeteciler Birliği kurulduğu günden bu yana değerli basın mensuplarının daima yanında olmuş ve sektördeki sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları yürütmüştür. Sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla kurulan Gazeteciler Birliğin de yerel düzeydeki Gazeteciler Birliğinin bu misyonunu yerine getirme gayreti içerisinde çalışmalarına devam etmektedir. Bu düşüncelerle, Gazeteciler Birliği olarak zaman mefhumu gözetmeden basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak kamuyu, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, şehrlerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılar sunarım.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021