SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şampiyon Sporcular Vali Konağında ağırlandı

Şampiyon Sporcular Vali Konağında ağırlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.10.2018 - 16:54

Şampiyon Sporcular Vali Konağında ağırlandı

Yeşim Pekmez: “Bayrağımızı dalgalandıran bayan sporcularımızla gurur duyuyoruz”

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi; ulusal ve uluslararası müsabakalarda dünya şampiyonluğu Dünya 2.’ği, 3.’lüğü ile Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3’de derece elde ederek büyük başarı sağlayan bayan sporcuları Vali Konağı’nda ağırladı.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ’ında bulunduğu kabulde Yeşim Pekmez Hanımefendi sporcularla tanışarak yaptıkları spor dalları hakkında bilgi aldı.

Pekmez, çeşitli branşlarda Aksaray’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden bayan sporcuların başarı hikâyelerini kendilerinden dinledi.

Sporcuların dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen müsabaka ve yarışmalarda elde ettikleri Dünya şampiyonluğu ve ilk üçte kazandıkları derecelerin ülke ve Aksaray için büyük gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Pekmez; “Elde edilen bu dereceler sporun ve bu dallarda yarışan bayanların gösterdikleri azimli mücadelenin nereye ulaştığının en büyük ispatıdır. Bayrağımızı dalgalandıran bayan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bu inanılmaz dereceler ve başarı grafiğinin inşallah artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

-Başarılarınızın takipçisi olacağız

Yeşim Pekmez Hanımefendi elde edilen başarıların yeni yetişen sporculara özellikle bayan sporculara örnek olacağını ifade ederek Atletizim, Karate, Wushu, Judo, Kick-Boks, Eskrim, Bedensel Engelliler Atıcılık spor dallarında katıldıkları müsabakalarda Dünya, Avrupa ve Türkiye’de şampiyonluk ve çeşitli dereceler elde eden sporcuları tebrik etti.

Pekmez; dünya şampiyonalarına ve hedefleri olimpiyatlar olan sporculara ‘Başarılarınızın takipçisi’ olacağız diyerek teşekkür etti.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise sporcuların Aksaray ve Türkiye’yi en iyi şeklide temsil eden sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti belirterek Aksaray’da sporun gelişmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

Vali Pekmez Aksaray’ın Türk Milli Takımı ve spor camiasına çeşitli dallarda önemli sayıda sporcu yetiştirdiğini bu başarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Yeşim Pekmez Hanımefendi bir süre sohbet ettiği bayan sporcularla yakından ilgilenerek elde ettikleri başarıların herkes tarafından mutlaka bilinmesi gerektiğini söyledi.

Pekmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan’ın da bulunduğu kabulde günün anısına sporcular ve antrenörlerine çam fidanı ve çeşitli hediyeler verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021