SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık Kurulu gün sayısı arttırıldı

Sağlık Kurulu gün sayısı arttırıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.02.2018 - 14:09

Sağlık Kurulu gün sayısı arttırıldı

Heyet, haftanın 5 günü toplanacak

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlık Kurulu (Heyet) gün sayısı attırıldı.

Öncesinde, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri toplanan Sağlık Kurulu (heyet), artık Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 5 günü toplanacak.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada, Askeri raporlar, engelli durum raporları, Emeklilik için durum bildirir raporlar, mahkemeye sunulan raporlar, silah ruhsatı ve ehliyet raporları, 2022 ve evde bakım raporlarına taleplerin arttığını ve artan talep karşısında, uzun randevu süreleri vermemek için böyle bir kararın alındığı kaydedildi.

Çocuk Hastalar Perşembe günü değerlendirilecek

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada, Sağlık Kurulunun (Heyet), hafta içi her gün 13.30’da C Blok’ta bulunan yerinde toplanacağı ve çocuk hastaların durumlarının, Çocuk ve Ergen Psikiyatristinin sadece Perşembe günü toplanacak olan heyete katılacak olması nedeniyle, Çocuk Hastalar için durum değerlendirmesinin Perşembe günleri yapılacağı duyuruldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021