SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ‘Sağlık çalışanlarımız sorumluluğunun bilincinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor’

‘Sağlık çalışanlarımız sorumluluğunun bilincinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor’

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2015 - 17:32

‘Sağlık çalışanlarımız sorumluluğunun bilincinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor’

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut, doktor ve sağlık çalışanlarından oluşan bir heyet Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Akın Südemen’den bilgi alan Vali Ataklı doktor, hemşire ve diğer tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Vali Ataklı yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarının fedakârca çalıştığını söyledi.

Diğer alanlarındaki hizmetlerin bugün olmazsa yarın olabildiğini ancak hastalıkla, sağlıkla ilgili olarak anında müdahale edilerek hemen sonuç alınması gereken bir hizmet beklendiğini belirtti.

Sağlık alanında çalışan personelin kritik bir görev yaptığını vurgulayan Vali Ataklı, ‘Aksaray da sağlık hizmeti en iyi şekilde verilmeye çalışıyor. Verilen hizmetin daha iyi olabilmesi içinde hem yönetici hem hizmeti veren sağlık çalışanlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.’ dedi.

Hep birlikte sorunları gidermek için uğraştıklarını ancak sorunlar bitmeyeceğini ifade eden Vali Ataklı, ‘Gelişen şartlar içinde ihtiyaçlar oluşuyor. Bu doğal bir durum olarak devam ediyor. İnsanların rahat, huzurlu sağlıklı hayat sürmesine elimizden geldiğince destek olmak durumundayız bunu yapabildiğimizi oranda başarılıyız. Biz sağlık çalışanlarımızda bu gayreti görüyoruz. Yönetici ve doktorlarımız ile diğer yardımcı sağlık çalışanlarımız sorumluluğunun bilincinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor başarılar diliyorum’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021