SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık Alanında Kararlılıkla İlerliyoruz

Sağlık Alanında Kararlılıkla İlerliyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 10.03.2018 - 19:18

Sağlık Alanında Kararlılıkla İlerliyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, sağlık alanında yapılan son çalışmaları değerlendirdi.

Aksaray’ın sağlık alanındaki ilerleyişi gündemden düşmezken, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, yapılan son çalışmalar hakkında bilgi almak ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmek için İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Cengizhan Kılıçaslan ile birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda basın açıklamasında bulunan İnceöz, “Aksaray Sağlık Alanında Kararlılıkla İlerliyor” dedi.

“Sağlık Çalışmaları Kararlılıkla Devam Ediyor”

İnceöz sağlık alanındaki çalışmaların son dönemde hızlandığını belirterek, “Aksaray sağlık alanında özellikle son dönemde çok hızlı değişim ve dönüşümün içerisine girdi. Yakında 400 yataklı hastanemiz teslimini alacak. Diğer taraftan 200 yataklı ek hastanemizin geçtiğimiz ay ihalesi yapıldı. Sağlık alanında ödenekler hızlandı. Burada biliyorsunuz ekip çalışması çok önemli ve azim gerektiriyor. İnşallah sağlıkta Aksaray’ımıza daha iyi koşullarda hizmet verilecek. Bu anlamda tüm çalışmalar kararlılıkla devam ediyor. Hızla gelişmeye devam edeceğiz” dedi.

Çevre İllere Hasta Sevki Bitti

Aksaray’ın çevre illere hasta sevkini bitirdiğini anlatan İnceöz, “Özellikle belirtmek gerekirse Aksaray’ın çok önemli sayılarda çevre illere hasta sevki vardı. O sevkleri bitirdik. Kalp ameliyatlarını, anjiyo tedavilerini yerinde yapmaya başladık. Bununla birlikte sevk edilmesi gereken bir çok tedaviyi Aksaray’da yerinde yapmaya başladık. Vatandaşlarımız yoğun bakım ünitesinin yetersiz olduğu dönemlerde serzenişte bulunmuştu. Küçük bir oda hazırlanıyormuş gibi görebilir. Ama çok önemli sevklerin önüne geçiyor. Bir anne ve babanın yerelde çok güçlü sağlık hizmeti almasının önünü açıyoruz” diye konuştu.

Toplantının ardından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ve Hizmete yeni açılan Muzaffer Çakır Semt Polikliniği gezildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021