SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Rektör Şahin’den “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

Rektör Şahin’den “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

A - +

Aksaray Haberleri - 15.09.2015 - 16:04

Rektör Şahin’den “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, görevlerine yeni atanan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Yıldız, Eskil Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Çamkerten ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Başarının tek başına değil, bir ekiple kazanılabileceğini kaydeden Rektör Şahin, “Prof. Dr. Ayşegül Yıldız hocamız Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ne Dekan olarak atandı. Fakültemiz kısa süre öncesine kadar aktif değildi. Sayın Dekanımızla birlikte, gerekli altyapı çalışmaları tamamlandı ve fakültemiz aktif hale geldi. Öte yandan Aksaray’ımızın en büyük İlçelerinden olan Eskil’e bir Meslek Yüksekokulu kurulması için atılan adımlar olumlu sonuç verdi. Doç. Dr. İlker Çamkerten Hocamız okulumuza Müdür olarak atandı. Eskil MYO’nun kısa süre içinde aktif hale gelmesi için, Sayın Hocamız gereken çalışmaları yapmaktadır. Üniversitemizin en kıdemli fakültelerinden olan Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ise, aynı zamanda Rektör Yardımcısı da olan Prof. Dr. Ayhan Özçifçi Hocamız atandı. Tüm arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilerleyen süreç içerisinde yapılması gereken çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021